ČLANARINE KLUBA PRIJATELJA ZAJEDNICE CENACOLO

Članarine Klub prijatelja Zajednice Cenacolo prikupljat će se pomoću Zaklade Cenacolo, jedne od pravnih osoba u obitelji Cenacolo.

 

 

O ZAKLADI CENACOLO

Svrha Zaklade je prikupljanje sredstava i potpora projektima koji podrazumijevaju savjetodavnu, moralnu i drugu vrstu pomoći obiteljima i mladima koji imaju problem ovisnosti, te pomoć ustanovama i terapijskim udrugama koje prihvaćaju osobe s problemima ovisnosti.
Zaklada Cenacolo je upisana kod Ministarstva uprave RH u Zakladnu knjigu pod registarskim brojem 154.


ZAKLADA CENACOLO

Gračanski Mihaljevac 17
10000 Zagreb
HRVATSKA
OIB: 75083855227
prijatelji@zajednicacenacolo.hr
IBAN: HR5423400091110428776

 

 

PRIKUPLJANJE SREDSTAVA PUTEM ONLINE DONACIJA

Rad zaklade Cenacolo možete podržati na sljedeće načine:
• učlanjenjem u Klub prijatelja Zaklade Cenacolo ispunjavanjem pristupnice i uplatom članarine
• direktnom uplatom na bankovni račun odnosno putem sigurne web trgovine na ovim stranicama

 

KORIŠTENJE SREDSTAVA PRIKUPLJENIH PUTEM ONLINE DONACIJA

Zaklada se obvezuje da će sredstva prikupljena putem online donacija koristiti isključivo za provedbu aktivnosti Zaklade i/ili podmirivanje operativnih troškova Zaklade sukladno načelima koja promiču dobro i skrbno upravljanje, transparentnost u radu i odgovornost.

 

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI DONATORA

Zaklada Cenacolo obvezuje se na strogo čuvanje privatnosti svih fizičkih i pravnih osoba koje su Zakladi uplatile online donaciju. U tom postupku prikupljamo samo nužne podatke koji su neophodni za provođenje transakcije. Svi podaci o donatorima strogo se čuvaju, a svi djelatnici Zaklade odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti sukladne propisima GDPR uredbe.

 

 

IZJAVA O PROMJENI VALUTE (KONVERZIJI)

Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskim kunama.
Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.

 

 

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

 

 

PITANJA I POMOĆ

Ako imate pitanja ili vam je potrebna pomoć, molimo obratite se na prijatelji@zajednicacenacolo.hr.